top of page
DSCF0520.JPG

ONZE ACHTERGROND

Geschiedenis

2020 - 2021

Een paar jaar geleden vond ik mijn passie voor Thaise massages terug tijdens een bezoek aan Thailand, waar ik werd geïnspireerd door de traditionele technieken en de diepgaande ontspanning die ze bieden. Gemotiveerd door deze herontdekking, besloot ik mijn kennis en vaardigheden te verdiepen. Na uitgebreide training begon ik met het geven van massages in Lemmer bij een Thaise massagesalon, waar ik sindsdien met veel toewijding werk om anderen dezelfde heilzame en ontspannende ervaring te bieden.

2021 - 2022

Na enige tijd wilde ik mijn ervaring uitbreiden en besloot ik aanvullende cursussen te volgen. Hierdoor kon ik nieuwe technieken leren en mijn vaardigheden verfijnen. Vervolgens werkte ik bij massagesalons in Groningen en Den Bosch, waar ik mijn leerdoelen verder kon ontwikkelen en toepassen. Deze ervaringen hebben mijn passie voor Thaise massage verdiept en mijn expertise vergroot, waardoor ik mijn klanten nu nog betere behandelingen kan bieden.

2022 - Heden

Het opzetten van mijn eigen salon bood niet alleen de mogelijkheid om mijn vaardigheden als masseur te demonstreren, maar ook om mijn creativiteit en ondernemerschap te benutten. Ik streefde ernaar om een ruimte te creëren die warmte en rust uitstraalde, waar cliënten konden ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en zich konden overgeven aan de helende kracht van massage. Door mijn eigen salon op te bouwen, kon ik mijn passie voor massage verder uitbreiden en mijn klanten een unieke ervaring bieden die hen zowel lichamelijk als geestelijk zou verrijken

Get in Touch :)

(31+) 648874901

bottom of page