top of page
Rug massage

Beleid van SP.DEE

Bij SP.DEE wil ik er alles aan doen om ervoor te zorgen dat mijn gewaardeerde klanten de best mogelijke ervaring hebben, vanaf het moment dat ze mijn deur doorlopen tot het moment dat ze mijn salon verlaten. Neem even de tijd om mijn beleid door te nemen om er zeker van te zijn dat je mijn operationele procedures begrijpt. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met me op, want dan help ik je graag verder.

Spa zouten en stenen

Moet u annuleren?

We weten dat het leven soms in wat in de weg kan zitten. Daarom probeer ik zo flexibel mogelijk te zijn als het gaat om het afzeggen van afspraken. Als je meer dan 24 uur voor je afspraak annuleert, zal ik mijn best doen om een beter tijdslot voor je te vinden, zonder vragen te stellen. Annuleer je met minder dan 24 uur te gaan, dan zal ik administratiekosten in rekening brengen.

Brandende kaarsen

Traagheid

Zorg ervoor dat je op tijd arriveert voor elke afspraak. Als je meer dan 15 minuten te laat bent, kan het zijn dat ik je afspraak naar een ander tijdstip moeten verzetten. Als je merkt dat je te laat komt, kun je het ons het beste laten weten, zodat we eventuele overlast voor mij en andere klanten tot een minimum kunnen beperken.

bottom of page